Saturday, May 28, 2011

Horoscop taur 2011

Horoscopul pentru zodia taur in anul 2011:

In 2011, cei din zodia Taur vor trebui sa munceasca mult la serviciu, iar realizarile vor intarzia sa apara. Relatia cu colegii va fi dificila si de cele mai multe ori nativii din zodia Taur vor trebui sa se descurce singuri. Ceva mai multa atentie vor trebui sa acorde si sanatatii, care le-ar putea crea neplaceri serioase. Ceva mai bine le va fi in a doua jumatate a anului 2011, cand Jupiter se va afla in Taur. Astfel, dupa luna iulie sansa ii va favoriza pe cei nascuti in zodia Taur si proiectele in care vor fi implicati vor putea fi rezolvate cu succes. Nativii din zodia Taur vor fi mai optimisti, mai increzatori si acest lucru va influenta, parca, si evenimentele. Chestiunile materiale vor fi prioritare pentru cei din zodia Taur. sursa: zodii.ro
Varianta 2
Taurii vor avea in 2011 mari batai de cap cu sanatatea. Daca in primele luni sanatatea este relativ buna, incepand cu luna aprilie vor aparea probleme cauzate de stres si care vor duce la stari depresive, iar pentru cei nascuti intre anii 1948 si 1954 sunt premize de preinfarct. Trebuie avut in considerare faptul ca incepand din luna iunie in zodia taur va intra jupiter si aceasta va face ca nativii zodiei sa fie predispusi bolilor de inima.
Banii sunt pentru taurii un capitol dezastruos si nu este exclus ca si 2012 sa fie la fel. In lunile mai, iunie si iulie sunt ceva imbunatatiri, dar incepand cu august problemele financiare vor reveni, din pacate si pana la finalul anului nu sunt indicii deloc favorabile. sursa: horoscopromania.blogspot.com.

No comments:

Post a Comment