Monday, June 6, 2011

Gina Pistol biografie

Gina Pistol este o vedeta din Romania.
Biografie Gina Pistol:
Gina Pistol este una din cele mai frumoase femei din Romania iar acest lucru a fost remarcat inca de cand era mai tanara. Dupa ce si-a terminat studiile in oarsul ei natal Gina a inceput sa lucreze ca vanzatoare intr-un magazin.
Cariera:
Acest lucru a fost necesar pentru ca traia intr-o familie unde banii erau o mare necesitate. Aspiratiile Ginei erau mult mai mari decat sa fie o simpla vanzatoare iar acest lucru a determinat-o sa plece in capitala.
sursa: biografii.famouswhy.ro

Inainte sa-si castige celebritatea pozand nud, Gina Pistol a fost operator la un centru de copiere si vanzatoare la un chiosc din Rosiorii de Vede, apoi a venit in Bucuresti, unde a lucrat la o firma de articole sportive.

Apoi a inceput sa lucreze in televiziune. Datorita succesului ei in acest domeniu, Gina Pistol a primit o invitatie de la Playboy Romania sa faca poze nud si a acceptat. Ea a devenit Imaginea Romaniei in aceasta revista.

Vedeta Playboy se numara printre putinele personaje publice de la noi care recunosc ca au intervenit chirurgical pentru a-si imbunatati aspectul fizic.
sursa: showbiz.ro

Iata 2 tipuri de biografie pentru Gina Pistol. Cam putine informatii despre aceasta vedeta. Dar este tanara si mai are timp sa faca multe lucruri bune si rele care sa fie trecute in biografie.

No comments:

Post a Comment